Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jongeren/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Onderscheiding voor jongerenambassadeur Pascal - Jongerenambassadeurs Scheveningen
 in Evenementen, Media, Prijzen, Uitgelicht

Jongerenambassadeur Pascal Korving kreeg tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van het Stadsdeelkantoor Scheveningen in Muzee het Bronzen Anker opgespeld door wethouder Karsten Klein. Pascal kreeg de speciale Scheveningse onderscheiding voor zijn inzet als Jongerenambassadeur en in het bijzonder voor het project van de Keizerstraatpoort.

Tijdens de uitreiking van het Bronzen Anker maakte de wethouder bekend dat dit project wordt opgepakt door de gemeente als burgerinitiatief en dat de uitwerking van het plan op haalbaarheid zal worden onderzocht. “Er is geld voor beschikbaar gemaakt en ik mag samen met de stadsarchitect het idee verder gaan uitwerken”, vertelt Pascal enthousiast.

Pascal wil een herkenbare Scheveningse poort in de Keizerstraat geplaatst zien die de entree van de historische winkelstraat markeert. Zijn inspiratie haalde Pascal uit de historische straatversiering en poorten die Scheveningse straten sierden bij speciale gelegenheden, zoals de inhuldiging van Wilhelmina. “Ze pakten vroeger echt groots uit. Grote bogen, poorten en versieringen, met tonnen en netten. Het ziet er op oude foto’s echt spectaculair uit.”

Recente berichten

Start typing and press Enter to search