Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jongeren/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Jongerenambassadeurs Scheveningen geven advies aan ABZee - Jongerenambassadeurs Scheveningen

De Jongerenambassadeurs Scheveningen geven graag advies aan Scheveningse organisaties om hun bereik onder jongeren te vergroten. Dit keer kwam Mara van der Schaaf van de organisatie ABZee langs in de vergadering. Bij ABZee start binnenkort een programma ‘’junior Lifeguard’’ waarbij jongeren tussen de 16-30 jaar, kosteloos, een internationale diploma kunnen behalen als junior Lifeguard.

Bij de Jongerenambassadeurs wilde ze vooral achterhalen, hoe zij het beste gericht op zoek moeten gaan naar Scheveningse jongeren die dit programma leuk zouden vinden.

Vragen die in dit proces zijn meegenomen zijn;

  • Waar vinden we de Scheveningse jongeren en hoe kunnen we deze jongeren vervolgens het beste bereiken?

Volgens de Jongerenambassadeurs Scheveningen kun je jongeren het beste bereiken via VO-scholen, sportverenigingen en buurthuizen gevestigd op Scheveningen. Jongeren informeren over het programma kun je voor de Jongerenambassadeurs in eerste instantie het beste doen verschillende social media kanalen, flyers & posters en mond op mond reclame op gang brengen.

  • Hoe moet de agenda eruit zien binnen het programma?

De Jongerenambassadeurs Scheveningen hebben aangegeven dat er structuur moet zitten in de agenda. Het moet helder zijn wat ze van het programma, door het jaar heen, kunnen verwachten en wat hen allemaal te doen staat. Deze punten worden door ABZee meegenomen bij het maken van de agenda.

  • Welke punten uit het programma moeten we echt benoemen bij het bereiken en informeren van jongeren?

Het is belangrijk om een aantal punten te benoemen over het programma van ABZee om jongeren te laten inzien dat het een heel tof programma is om aan deel te nemen. Deze punten zijn;

-Aangeven dat het mooi en erg dankbaar werk is om mensenlevens te redden

-Benoemen dat de afronding van het programma plaatsvind in het buitenland

-Benoemen dat je binnen het programma officiële certificaten, vaarbewijzen en diploma’s haalt.

-Het aanbieden van een voorprogramma

-Het aanbieden van extra modules

 

Benieuwd wat ABZee nog meer programmeert? Neem dan snel een kijkje op de website!

 

Related Projects

Start typing and press Enter to search