Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jongeren/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Advies Kunst op Scheveningen - Jongerenambassadeurs Scheveningen

De jongerenambassadeurs geven graag advies aan Scheveningse organisaties om hun bereik onder jongeren te vergroten. Deze keer was het de beurt aan Kunst op Scheveningen (KopS), een netwerk van en voor op Scheveningen woonachtige en/of werkende beeldend kunstenaars.

jongerenambassadeurs scheveningen-nieuws-advies-kops

KopS organiseert in november 2017 een kunstwedstrijd voor beeldend kunstenaars op Scheveningen met als thema ‘Thuiskomen’. Voor dit bijzondere lokale project wil de organisatie graag meer Scheveningse jongeren trekken. De ambassadeurs gaven de organisatoren onder andere tips over het gebruik van social media. Het was een ontzettend leuke bijeenkomst, en de ambassadeurs zijn heel enthousiast over het project. Benieuwd naar wat Scheveningse kunstenaars in huis hebben? Kom kijken van 5 november t/m 2 december in de keizerstraat 71c. De expositie is te bezichtigen op vrijdag, zaterdag en zondag. Meer info vind je op de Facebook pagina van KopS.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

Advies aan de PierBrainstorm bewoners