Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jongeren/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Advies aan de Pier - Jongerenambassadeurs Scheveningen

De Jongerenambassadeurs hadden begin dit jaar een interessant gesprek met het management van de Pier. De Pier is sinds een aantal jaar een grote trekpleister op Scheveningen, en onder jongeren heel populair. Jongeren komen hier om te hangen, te eten en komen naar specifieke evenementen.

Advies aan de Pier

De Pier zou nog meer kunnen doen om jongeren aan te trekken. Een aantal tips die we hebben gegeven is bijvoorbeeld het inzetten van jong, lokaal talent: deejays en bandjes die niet veel kosten en zelf een achterban meenemen en voor algemeen entertainment zorgen, terwijl de jongeren hun vrienden ontmoeten en kunnen hangen en consumpties nuttigen. Je kan de jongeren hier voor bereiken via social media, en ook vooral via de jongeren zelf. Mond op mond reclame werkt erg goed, ook via whatsappgroepen en via elkaars social mediakanalen laten jongeren het al snel weten als het ergens leuk is. Speciale evenementen voor jongeren mogen er ook vaker komen.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

jongerenambassadeurs scheveningen-nieuws-advies-kops