Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jongeren/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Advies aan Zuiderstrandtheater - Jongerenambassadeurs Scheveningen

Wat was het leuk in het Zuiderstrandtheater! De Jongerenambassadeurs Scheveningen kregen een rondleiding door het gebouw, backstage en op het podium.  Daarna gaven we advies over hoe het Zuiderstrandtheater meer jongeren kan aantrekken, door programmering, inrichting van het gebouw en zichtbaarheid van buiten.

Jongerenambassadeurs geven advies in het Zuiderstrand theater

De seizoensbrochure van het Zuiderstrand theater is voor jongeren niet het medium waar zij hun informatie uit halen. Hun bron voor informatie is hoofdzakelijk de sociale media. En een theaterbezoek staat bij jongeren vaak niet boven aan hun verlanglijstje als uitje. Wel hebben ze interesse voor popconcerten, kleinschaligere festivalletjes en natuurlijk hun eigen plekjes waar ze met vrienden bij elkaar komen.

Voor het theater ligt dus een schone taak om op zoek te gaan naar programma’s die wel aantrekkelijk en/ of tot de verbeelding spreken. En dit te promoten op kanalen waar jongeren wel te bereiken zijn. We hebben als jongerenambassadeurs hierover meegedacht en een aantal bruikbare adviezen gegeven aan het Zuiderstrandtheater, waar ze direct mee aan de slag konden. Corné Ran, programmeur: “We hebben genoten van hun enthousiasme en oprechtheid en jullie feedback hebben we zeer gewaardeerd.”

Related Projects

Start typing and press Enter to search

Toegangspoort Keizerstraat