Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jongeren/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Alex Westerveld - Jongerenambassadeur Scheveningen
Alex Westerveld

  Over Alex

  Via zijn tante die bij de gemeente Den Haag werkt, is Alex te weten gekomen over de ambassadeurs. Alex kwam binnen lopen tijdens een van onze vergaderingen en was meteen enthousiast. Hij deed mee en brainstormden samen met de gasten en de ambassadeurs over de onderwerpen op de agenda, en sinds dien is Alex ook Jongerenambassadeur Scheveningen.

  Alex hoopt met de Jongerenambassadeurs Scheveningen een succesvol  project en/of evenement te organiseren. Ook hoopt hij meer netwerk te krijgen binnen Scheveningen.  Omdat Alex er nog maar net bij zit heeft hij nog geen advies of project meegemaakt dus aangeven welke advies hij het leukst vind, word een beetje lastig! Wel geeft Alex aan dat hij super enthousiast is dat we ons dit jaar onder andere gaan richten op duurzaamheid.

  Alex raad elke  Scheveningse jongeren, die een hart voor Scheveningen heeft, om aan te sluiten bij de Jongerenambassadeurs Scheveningen. Laat de aanmeldingen maar binnenkomen!

  Bij de jongerenambassadeurs kan ik mijn talenten inzetten. We hebben allemaal onze eigen talenten, dat maakt ons zo divers

  Start typing and press Enter to search

  Jongerenambassadeur Limmy YusufJongerenambassadeur Rishi