Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jongeren/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Aanwezig bij Ontmoet en groet - Jongerenambassadeurs Scheveningen
 in Activiteiten, Evenementen, Projecten

De Jongerenambassadeurs zijn nu in Muzee om zoveel mogelijk inwoners van Scheveningen te informeren en mee te laten bepalen welke plannen we indienen bij stadsdeel Scheveningen!

Op dinsdag 31 oktober organiseerde het stadsdeelkantoor Scheveningen weer de ‘Ontmoet & Groet’ bijeenkomst in Muzee Scheveningen. Vragen als waar ben je trots op? Wat kan anders of beter? En welk plan/idee wil je tot uitvoering brengen? Het stadsdeelkantoor verzamelt alle ideeën samen met de bewonersverenigingen. De bedoeling is dat goede ideeën terechtkomen in het programma van het stadsdeel Scheveningen voor het jaar 2018. En wij waren ook aanwezig tijdens de ‘Ontmoet&Groet’ in het Muzee. Bewoners konden bij het kraampje van de jongerenambassadeurs de verbeterpunten inzien die zij graag veranderd willen zien. Ze konden kiezen welke verbeterpunten ze dringend vonden en welke iets minder dringend. Uiteindelijk hebben ze de verbeterpunten met de meeste punten ingediend bij het stadsdeelkantoor.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Wethouder Baldewsingh speech Den HaagJongerenambassadeur Pascal Korving