Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jongeren/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Jongerenambassadeurs Scheveningen vergaderen met Welzijn Scheveningen
 in Activiteiten, Vergaderingen

Op maandag 10 december zijn de Jongerenambassadeurs Scheveningen in gesprek gegaan met medewerkers met diverse functies van Welzijn Scheveningen.

Binnen deze vergadering hebben ze samen nagedacht over hoe je kinderen en jongeren het beste kan enthousiasmeren en activeren om aan te sluiten bij de kinder-jongerenraad in oprichting van Welzijn Scheveningen.

Ook hebben de Jongerenambassadeurs Scheveningen, vanuit hun eigen ervaringen en behoeftes, aangegeven welke handvatten en voorwaarden er nodig zijn tijdens de bijeenkomsten voor kinderen en jongeren om de kinder-jongerenraad tot een succes te maken.

Na de uitvoering van deze fase zullen de Jongerenambassadeurs Scheveningen en de medewerkers van Welzijn Scheveningen nogmaals bijeen komen om samen verder te denken over de volgende fases van de (oprichting) kinder-jongerenraad. 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Vergadering Jongerenambassadeurs ScheveningenJongerenambassadeurs Scheveningen 2019