Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jongeren/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Vergadering Jongerenambassadeurs Scheveningen in de YMCA - Jongerenambassadeurs Scheveningen
 in Advies, Vergaderingen

Afgelopen dinsdag zijn de Jongerenambassadeurs Scheveningen weer bij elkaar gekomen om te vergaderen.

In deze vergadering hebben de ambassadeurs verder nagedacht over het idee voor de wijkuitvoeringsplannen (WUP) 2019. Dit idee word omgeschreven naar een verslag zodat deze in 2018 nog ingediend kan worden.

In de vorige vergadering hadden wij ABZee te gast gehad. In deze vergadering hebben de ambassadeurs advies gegeven rondom het bereiken en activeren van Scheveningse jongeren. Afgelopen vergadering hebben ze het advies verder aangevuld met betrekking tot het maken van promotie.

In 2018 willen de ambassadeurs de start maken aan het leggen van contact en het uitnodigen van bewonersorganisaties in Scheveningen voor een grote gezamenlijke bijeenkomst. De komende maand zullen verder stappen ondernomen worden.

In 2018 gaan de Jongerenambassadeurs ook weer van start met de nominaties van het Bronzen Anker. Deze zal in 2019 uitgereikt worden.

Stay tuned!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Jongerenambassadeurs Scheveningen vergaderingJongerenambassadeurs Scheveningen